uFeel.me
Пролетно събуждане
Автор: Snowflower,  2 април 2011 г. в 08:47 ч.
прочити: 433

        

      

Деца играят под дърво –

дочули песента на птички,

поглеждат горе – там, гнездо

и… куп найлонови торбички…



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me