uFeel.me
Пролетни цветя
Автор: beibi,  16 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 384
Заблестяха първите цветя,
окъпани в утринна роса.
Предвестници те на пролетта,
разлистваха се в цветна дъга.

Южен вятър повея,
разлюля пролетни цветя
и нежно,нежно издуха,
утринната роса.

Нейде весело запя,
славейче в зори и
всички пролетни цветя,
заслушаха на славея песента.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me