uFeel.me
Пролетна светулчица
Автор: estela,  20 януари 2010 г. в 08:41 ч.
прочити: 383
Намотах на кълбо
пътечките в парка:
нишки будни
със стъпки изпъстрени:
от сенки на птици
и детски крила;
смях на влюбени
в обич покръстени...

Синя приказка днес
ще бродирам
и знам:
всеки бод е посочка към тебе -
водопад от очи,
синева от лъчи,

Малък принц,
в своя сън отведи ме!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me