uFeel.me
Пролетен копнеж
Автор: Maria_Vergova,  3 април 2010 г. в 13:46 ч.
прочити: 200
Пролетта е дошла.

Птици с бели крила

вият топли гнезда

по дърветата.

Пролетта е дошла.

Тиха, млада трева

със цветя се целува

в полето. 

Пролетта е дошла 

и в тишина

облаци нежно

прегръщат небето.

Пролетта е дошла...

А дали любовта

ще си свие гнездо

във сърцето ми?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me