uFeel.me
Пролетен букет
Автор: Snowflower,  26 октомври 2009 г. в 09:35 ч.
прочити: 285

      
         
Тихият полъх на пролетен вятър
гали косите и мислите ми...
Тръгвам със него - дори да е кратък,
той ще събуди във мене мечти...
           
Нежната песен на китни поляни
топли сърцето ми - в мен тя звучи,
и цветовете във нея събрани
пълнят с надежда мойте очи...
             
Ставам букет от усмивка и песен,
трепетна нежност, красиви мечти,
слънчева ласка и поглед небесен -
букет, който топли и твоите дни...
                      
2008 г.
          
         

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me