uFeel.me
Пролет
Автор: hair,  27 февруари 2013 г. в 08:51 ч.
прочити: 203

Зад онзи сив ъгъл, сред мокри петна,
край облаци с много дебели крака,
и с твърди обувки, потропва трам-та,
капчукът. Полира до блясък света
и с пух от комини избърсва праха
пристига ли? Тихо, че стъпва едва,
с редовния полет, запазен билет
една нова пролет над стария плет.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me