uFeel.me
Пролет... за нас
Автор: tanq_mezeva,  22 март 2011 г. в 14:04 ч.
прочити: 634
Слънчева и топла пролет,
усмихва ни денят в захлас.
Припяват птиците във полет,
любовни химни... все за нас.

Възраждат пориви вълшебни,
прегръщат пак света с криле.
А ние вярваме... наивни,
че носим щастие в ръце.

Изхвърляме злъчта на пътя,
злината смачкваме с пета.
Измитаме праха в душата
и го погребваме в пръстта.

Разцъфва цвете многоцветно,
уханно като пролетта.
Дано не вехне мимолетно...
Дано пребъде в красота...

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me