uFeel.me
"Пролет пукна, ние не\"
Автор: gd3,  24 април 2013 г. в 06:27 ч.
прочити: 262
Искам да ти кажа и призная,
че тя все още не ми е безразлична!
Опитвам се погледите ни винаги да се разминат,
защото зърнали я във очите и погледите ни се съберат.

Сигурно ще пламне пак нещо между нас,
за това даже и очилата си не свалих.
Не от неуважение към нея или теб,
а защото не искам втори път да страдам!

Трябва ли за пореден път да показвам,
още да доказвам, че мога да я обичам.
Ако тя е вече готова за мен,
нека първа крачка да направи.

Макар, че като се замисля,
тя днес опита леда да размрази.
Стъпила бе на върха на айсберга
и се пробва да ми подаде ръка!

Джентълменски и показах,
че не ми е нужна ничия версия.
Искам ли нещо, истински ли го желая,
сам мога да намеря пътя си към него!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me