uFeel.me
Проксима
Автор: raders,  27 октомври 2010 г. в 19:21 ч.
прочити: 441
 

Къде ли си? Изгубих те сред бездните

в залутаните сенки от забрава.

В последен танц със залезите  - звездните -

последната любов си заминава.

 

Изгубих те сред стихналите делници

на стихналите си вселени

и трупа в небесата ледници

най-тъжната любов - несподелена.

 

Къде ли си? В скръбта на серенадите

цигулкови оазиси сънувам.

Къде ли си? Безпаметно Плеядите

в съня на неродените танцуват.

 

И всяка нощ, пътувайки към себе си

отново и отново те измислям.

Къде ли си, къде ли си, къде ли си? -

Безумно небесата ти ми липсват.

 

И всяка нощ в самотната ми лудница

безсъниците вият ненаситно.

Любов - одрипавяла блудница -

в пустинята на мислите ми скита.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me