uFeel.me
Проклятието на единствените
Автор: zi_Spider,  19 януари 2010 г. в 00:40 ч.
прочити: 378
От милиони рози единствена –
Ухаеща на бодлите си.
От безбройни глупаци единствен аз –
Щастливец, яздещ мечтите си!

От безчетни места едничкото –
Откраднат миг за крадците – Ний.
Аз не вярвам във Рая и всичките,
Но усетих как ангелско сърце бий!

Във безкрая вселенен единствени –
Един за теб и една за мен …
Ние стенем за щастие мислено,
А, … щастливи сме заедно всеки ден.


2010-01-12

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me