uFeel.me
Прохладно
Автор: lepart,  24 юни 2011 г. в 21:46 ч.
прочити: 286
Задуха силен вятър отведнъж,
дърветата нападна като гладен,
изкърши клони, преви треви...
Горещината бързо той надви,
и стана въздуха прохладен.
По улиците бързо се понесе,
с лекота измете пепелта.
Нагоре се издигна,жиците оплете,
и хукна пак напреде през града.
А после той намръщи и небето,
и с черни облаци,слънцето закри.
Светкавици земята озариха,
и екна силен гръм...
Проливен дъжд започна да вали.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me