uFeel.me
Прогнозата
Автор: smelo_sarce,  10 февруари 2009 г. в 15:50 ч.
прочити: 441

Кръстопътищата много.

Пътят е един.

Проблемите извират

на Изхода стоим.

Минутите се нижат –

да избереш е нужен миг.

Болки във врата ни дишат.

Избягай…

Избягай със вик.

Викът към Спасителя.

 

А прогнозата

за времето

е кратка и

за мнозина толкова неясна.

Тик-так. Тик-так. Тик…

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me