uFeel.me
Призрак в нощта
Автор: beibi,  5 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 471
Духът ми ще броди
като призрак в нощта,
и в съня ти ще идвам
обвита в бяла мъгла.

Духът ми ще броди
неуморно до зори,
от мен така лесно
не ще избягаш ти.

Духът ми ще броди
като призрак в нощта,
времето дори не ще
успее да го заличи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me