uFeel.me
Признание
Автор: argonyk,  4 ноември 2011 г. в 08:40 ч.
прочити: 155
Аз в сърцето си злоба не нося,
просто имам уста и език.
Неудобни са мойте въпроси
и отвръщат ми често със вик.

Не веднъж съм охулван и плют.
Не веднъж ли ме сочеха с пръст.
За комфорт ме наричаха \"луд\",
с неприкрита охота за мъст.

Ала капа не килнах - палячо.
И си нося ланските дрехи.
И вината излагам прозрачно,
за всичките ви неуспехи.

Виновен съм. На всички ви привет.
Разчупвам своята черупка.
Виновен съм, нарекли ме поет
... и за озоновата дупка...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me