uFeel.me
Приятелството!!!
Автор: hrizantema,  8 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 475
На всички мои приятели от сайта, посвещавам този стих!
Те си знаят! Обичам ви!

Загледана в живота си мизерен,
във нищото живея! - боже мой!!
Обида ли заслужих да прегръщам?!
Прощавам!! А проблема - си е твой!

Приятелството с обич се измерва,
а не с обиди хвърлени в лице,
със искреност, която миг отмерва
във пулса жив на твоето сърце!

Приятелството - вечната магия!
Приятелството истинско - до гроб,
е нежна и огряваща стихия!
Приятелство не е - да бъдеш роб!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me