uFeel.me
Приятелство
Автор: adda,  11 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 510
Отиде си, изчезна в мрака.
Сега ми звъни посред нощ,
събужда ме с новината,че станал живота му лош,
че вече загивал,защото е жертва на подлостта,
обличам сънена сакото и тръгвам към него в нощта.
Той чака на пустата гара-брадясал, измръзнал и зъл,
загасва в дланта си цигара и ритва уличен стълб.
Проблясва утрото близо и ние с вървеж разлюлян,
измисляме някакъв изход,чертаем спасителен план.
А после с дни не го виждам,
да дойде,при мене да спре,
но аз не му се обиждам....
Разбирам, сега е добре.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me