uFeel.me
Приятелко...
Автор: Rozovichka,  25 февруари 2009 г. в 21:39 ч.
прочити: 278
Приятелко, мила.... приятелко, скъпа
Ти подари ми най-щастливите дни...
знай никога не бих те заменила...
Ще търся винаги... твойте чисти очи...

И не ще ги... в никой... аз намеря...
Защото ти една, едничка си ми на света...
Как кажи ми... да бъда... ако те изгубя
Не бих могла... без теб, аз... да продължа...

Вечно... и завинаги... искам... да знам, че си тук
Хванала ме за ръка... до мен бъди ...
И целия свят да е срещу ни... нека напук...
Пак да бъдем... двете... най-верни приятелки.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me