uFeel.me
Приятелко
Автор: ve_si_to,  29 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 427
Приятелко любима,
приятелко добра,
дружбата красива-
за нас ще да е тя!

Както златото е злато
и среброто е сребро...
и приятелството е красиво
и в добро и в зло!!!

Така ние двете
света в ръцете си държим
и всичко що ни плаши
двете ще сразим!

Дори луната да угасне,
дори звездите да заспят,
и слънцето дори да падне...
не ще ни разделят!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me