uFeel.me
Приятелка
Автор: surni4kata,  30 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 374
Съдбата ги срещна случайно,
и дари ги с приятелство безкрайно,
мъжете в живота им сив
не могли да го направят красив.

В живота едната е смела,
ранена душа без подслон
горчивината познала на хмела
и чула далечния стон.

Опитвайки тя принца да открие
сърцето си да подари,
мечтите си да му разкрие
и с любов да го дари.

Но търсейки своята любов
преживяла интриги и неволи,
не ала тя още напевния зов,
че някой за любов я моли.

И удряйки се като вълна в скалата
не намери кой да покори
любов да получи в отплата
и прошка за обич в зори!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me