uFeel.me
Приятел?
Автор: KaNaLnIq_PlYh,  23 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 583
Ти ли си приятел, бе боклук?
К`во кат` ми се правиш на мъж?
Ти си нищо и половина,
признай истината поне веднъж!
От мене вече нищо не очаквай,
очаквай от приятелите си в кавички.
Щом пренебрегна истината пред лъжата,
приеми от мене само тези 4 срички-
ДА ГО ДУ-ХАШ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me