uFeel.me
Приятел
Автор: worm,  21 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 466
Когато от глупост загубиш приятел,
когато от нерви трепериш ти цял,
когато не можеш да дишаш да вярваш...
Когато животът те е предал.
Тогава спомни си този приятел,
който от глупост ди нарани
и помисли: Защо стана предател?
Приятелството защо си убил?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me