uFeel.me
Приятел
Автор: zlatinach75,  18 декември 2012 г. в 13:55 ч.
прочити: 626

Благодаря , приятелю, че те има


от тебе имам нужда аз.


Подсказваш ми стиха във рима,


помагаш ми във всеки час!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me