uFeel.me
Приятел или позьор
Автор: lady_1,  2 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 415

"ПРИЯТЕЛ ИЛИ ПОЗЬОР"


Мислиш някого за свой приятел,
а той просто е позьор.
Ти постоянно страдаш заради
неговата простота,
и в един момент той
най-нахално те поглежда в очите
и теб- ти който си го подкрепял,
те обвинява за своите не изгоди.
Ти започваш да обмисляш всичко
и да търсиш своята вина,
и в един момент разбираш,
че ти си бил добър приятел,
а той просто е бил поредния позьор.
В един момент се замисляш,
какво означава думата приятел.
За миг си мислиш, че знаеш,
а в другия загубваш нейното значение.
Недей така, човече!!!
Повярвай, приятелството съществува,
но приятел не може да ти бъде всеки,
а то идва дори когато не подозираш
в лицето на някого ,към който
не винаги си се отнасял както той с тебе.
Но точно в това се крие то,
истинското приятелство.
Да забравиш някои неща ,
които не са толкоз важни
и понякога да умееш да прощаваш,
дори другия да не е прав!!!



София, 02.12.2005г.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me