uFeel.me
Притежание
Автор: sofia_air,  14 януари 2012 г. в 07:22 ч.
прочити: 278
Какво, че нямаш острови в наследство?
Нима е нужна нотариална сверка,
че на Твореца всичките вълшебства -
са твоето богатство без заверка?

Погледай само слънцето през клоните,
разсипано на лъчове и снопи.
Поляните и танцът на сезоните.
Изящните ята над теб във групи.

По дяволите жалките хартийки -
че някой си разпъва сто огради.
Това, което с обич сътворил Е,
без подпис и печат на теб се пада!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me