uFeel.me
Пристигнахме сърце
Автор: audrey1,  8 ноември 2012 г. в 16:18 ч.
прочити: 171
Пристигнахме сърце,
аз нали ти обещах  
Виж сърце колко хора,
никой тук не ни познава,
и маска ще си сложим
маска със усмивка,
и няма да я махнем вече!
Пристигнахме сърце
аз и ти сме само,
сами  но не самотни!
Виж сърце,
града посрещна ни със дъжд!
Тук дъжда, мехлем е
за нашите рани,
виж как мъглата
болката ни излекува.
Далече от вкъщи сме сърце,
но тук ни е домът сърце.
Ти помниш ли сърце,
маска със усмивка аз ти обещах!
Излъгах те сърце...
от маска няма нужда вече,
защото съм щастлива!
Само аз и ти сърце сме вече,
само ти и аз...            


  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me