uFeel.me
Припряно
Автор: nella_gold,  25 февруари 2011 г. в 07:18 ч.
прочити: 363
Усмихнах се на слънцето,
а то е цял магьосник днес –
от сутринта припряно
през стъклото ми наднича.

И леко ме погалва с поглед нежен,
да ме събуди рано, иска.
Придърпах одеалото
и през глава завих се.

Не ми се ставаше –
и днес, в неделя. Но то,
като че бързо се усети, и под
завивката се шмугна преди мене.

Хихикаше си... И песничка
запя за пролетта ни...
С кокичета окичи ме, а после
със птиците ме пусна да летя.

Разбрах тогава колко значи
усмивката ти, толкова щастлива.
О, не ми се става  още,
но някой май почука на вратата:

- Излизай да ме срещнеш, Пролетта съм.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me