uFeel.me
Принцът-мрак
Автор: Valens,  26 юни 2011 г. в 11:34 ч.
прочити: 280

Принцът-мрак превземаше смеха

и светлината пиеше ми жадно,

звездите бално чупеха крака

и падаха във мрежите му хладни.

 

Предрéшен като мил чудак

надеждите натика във пантофка.

Каляската наивно не разбра,

кой кой е в тази постановка.

 

В очи ми хвърлил есенни листа,

безкрайно-дълго с феята танцува.

А Пепеляшка боса във снега,

вълшебните си приказки сънува.

 

Сълзите, даже не разбрах,

кога във диаманти ги превърна.

Опита и сърцето... не можа,

безценно бе... и го изтръгна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me