uFeel.me
Приказка за всеки
Автор: tanq_mezeva,  20 декември 2009 г. в 17:45 ч.
прочити: 527
Във Коледната тиха,
свята нощ,
когато е облякла
сняг  земята,
огнище нека стопля те
с любов,
и Бог да те закриля
във делата.

Щом грейне
Витлеемската звезда,
и с  обич те сияние
обгърне,
рисувай  с пръст
една мечта
върху стъклото и...
дано се сбъдне!

Ръцете 
събери в молитва.
Сведи глава смирено и
шепти.
Да стане чудо,
болката да липсва
и нека Бог...  
душата извиси.

Любов да бъде! 
В тебе и навеки
изчезнат злобата,
злината, завистта.
Тя  Коледа е...
приказка за всеки,
защото  в нея
стават чудеса!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me