uFeel.me
Приказка от пясък
Автор: stormbringer,  27 февруари 2010 г. в 09:56 ч.
прочити: 316
Сънят на спомена сега шепти
вълшебна приказка от пясък,
за птицата, която не лети
към лунния измамен блясък.

Дъждът на спомена нали реди
дъждовни капки, броеница,
измамни, пясъчни следи
оставя призрачната птица.

Която всъщност никак не лети
към лунния измамен блясък,
в омаята на спомена шепти
вълшебна приказка от пясък.

За тъмнолилавите силуети,
обливани от лунен блясък,
но в танцувални пируети
рушат се кулите от пясък.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me