uFeel.me
Приказка (2)
Автор: anabet,  23 юни 2011 г. в 12:11 ч.
прочити: 266
Запознай ме с твоя свят,
после аз ще ти покажа моят . . .
Вярвай ми, той не е толкова богат,
но е пълен с приказни герои . . .

През деня съм Пепеляшка,
скрита под житейските парцали,
за любов копнее моята душа,
и преследвам още идеали . . .

После ставам  Малката Русалка -
отстоявам твърдо любовта ,
страдам, но понасям всяка болка -
мъдрост е да даряваш свобода . . .

Вечер приказки разказвам,
знам ги всичките хиляда и една -
с феи и вълшебства аз осъмвам,
оживява чудна приказна страна . . .

Запознай ме с твоя свят,
после с мен тръгни към нереалното -
да открием всички чудеса
във вълшебния свят на любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me