uFeel.me
При/раз/ход ка
Автор: mihri61,  25 март 2011 г. в 08:46 ч.
прочити: 231
На една финасова анализаторка

Вечер, когато на моето куче сложа синджира
и го извеждам да пишка,
не на него, а на мен гледат сеира,
как след него подтичквам.
Така е и с жените, определили се като самодиви,
щом ми наденат каишката,
омаят ме с думи красиви,
а после...прахта да им дишам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me