uFeel.me
Презоблачно
Автор: tinarosivoice,  9 февруари 2013 г. в 21:12 ч.
прочити: 178

Ден сребристо сияе
с долитащо бяло.
Раните заздравяват.
Утрото обещава...

Очаквам отново...

Реката ще се събуди.
Радост ще затупти!
Зелено ще оцвети
и аромат ще ме упои...
 
Знам.
До тогава
вятър ще ме целува
слънце ще ме милува
презоблачно,
както ти.
    
   
 
             

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me