uFeel.me
През нощта ...
Автор: eclipse,  27 януари 2009 г. в 10:46 ч.
прочити: 265

Тичат устните ни голи...
по тихата алея, през нощта
Еротична нежност ни навява
спомена и силата на мощта...
От малката любов - безсилна
търсим свод от божества.
По тихата алея през нощта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me