uFeel.me
През люлките житейски
Автор: renika67,  2 октомври 2012 г. в 18:14 ч.
прочити: 214

Блажено залюляна, галеща душата,

закотвих се в люлеещият стол -

подарък от съпруга и децата,

а всъщност, аз съм здраво вкоренил се ствол

 

От мен излизат клони разклонени,

с листа красиви и със сочен плод -

погрижих се от качествено семе,

да е оставеният подир мене род

 

Поисках и получих от съдбата -

животец скромен, на любов богат...

Отворена пред мене бе вратата

изпращах и посрещах благодат

 

И в люлката житейска днес оставам

дали разклатена от буря, или нежен бриз

щастлива и с усмивка остарявам

в живота ми - изпълнен мой каприз...

 

02.10.2012

Ирена Георгиева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me