uFeel.me
Превръщане
Автор: Snowflower,  20 октомври 2009 г. в 19:37 ч.
прочити: 311
      
     
Мъглата в дъга се превърна...
Стихийният вятър - в тих бриз...
Природата в мене разцъфна
и Слънчева сила открих...
   
Превърнах се в нежна прегръдка...
И обич... И вяра... И стих...
Почувствах и твоята мъка...
В сълзата ти се преродих...
        
И ти се превърна в надежда...
Във песен от светли лъчи...
И всичките свои копнежи,
най-искрени, в миг ми дари... 
         
И сляхме се с морската вечност
на този неземен простор
от тихи милувки и нежност ...
Намерихме пристана свой... 
     
2008 г.
         
          

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me