uFeel.me
Превъплъщение
Автор: Nikol_Rus,  1 юли 2011 г. в 20:56 ч.
прочити: 235
Реших – от днес ще стана звяр див,
във всеки враг зъби ще впия…
Нека казват за мен – демон жив…
Добротата от мен ще измия.

Ще дебна кат’ гладна хиена
с фалшива усмивка – ехидна,
макар в мен да виждат сирена
и примиреност привидна.

И точно когато ликуват
измамната своя победа,
наяве кошмар ще сънуват –
на звяр ще са пай от обеда…

Да реших – ще съм безпощадна,
ще хапя, разкъсвам, убивам…
От днес съм вълчицата гладна,
със нейния образ се сливам…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me