uFeel.me
Преваля деня
Автор: kalliq,  5 декември 2009 г. в 08:02 ч.
прочити: 217

Преваля деня с бързина,


като мах на огромен часовник


прокрадва се от една дълбина,


като прокуден безбожник.



Появил се тъй незнайно,


като периферия на дух


и получи се безкрайно


бръщолевене напук.



Преваля деня с бързина,


като мах на огромен часовник


в тъмнината изгряла луна,


като възкръснал покойник.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me