uFeel.me
Преструвка
Автор: nella_gold,  23 март 2011 г. в 20:44 ч.
прочити: 285
Какво ти е?! Отново се преструваш,

че не те боли... Просто съществуваш –

в несбъднатия свят на своите мечти,

понесъл бремето на чуждите тегоби.

Нали ми каза, че навярно си щастлив?!

Не ти личи. Кога си се усмихвал скоро?

Свободата не е птиче във кафез.

Поиска си я, после я зароби,

в прегръдката на нейните окови.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me