uFeel.me
Пресичащи пътеки
Автор: Nadya,  30 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 412
Зелени са пътеките
пресичащи ни
многогласно в парка.
По скамейките,
накацали подобно гълъби
старци бистрят политиката
в шахматния турнир на лятото.
Дървета търкалят утрото
и слънцето- лъскав миксер
изстисква соковете на листата.
Скърцащите люлки събират
в шарени небесни багри
весел детски смях.
Коктейл от многолюдие
поглежда зад разхлаждащите
струи на фонтаните,
недоизпята песента
на птиците се надвиква
в зелените листа
на вековните дървета...
Неостаряла обич
ни пресича с пътеките

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me