uFeel.me
Пресекли се пътища(Silviya_Markela&D.Pachev)
Автор: Silviya_Markela,  17 юни 2011 г. в 15:36 ч.
прочити: 420

 

 

 

 D.Pachev &  Silviya_Markela





Ще бъдем ли двама се питам?
Ах колко сърцето ми страда,
препуска...в любовния ритъм,
без теб-захвърлен съм в ада!

Ако ли тичаш към рая,
не идвай при мене, недей.
Може би адът тогава
ще е по-обичан от мен...

Тук Дяволът чака в гора-
завист, интриги...лъжи!
В казана от чувства горя,
надеждата в нас ме спаси!

И лазят по мене очите ти,
разбуждат желания тъмни,
очакваща лудо потръпвам...
Ела и...освободи ме...

В самотното време заключена,
сподели мечтите си с мен!
Душата ти...така е отключена,
а мойта ще бъде във плен!

С теб бях откровена,
душата си не ще ти отдам.
Споделихме ний красотата,
но тръгвам сега...ти прощавай!...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me