uFeel.me
Прераждане
Автор: SILA,  16 декември 2010 г. в 19:09 ч.
прочити: 512
 Да докоснеш спомена,
 дори режещ като бръснач
 тогава сладката болка
 бързо се втурва във бяг.

 В говорещата тъмнина
 сам със себе си се любиш,
 оживяват образи облечени
 в чувства страхливо неизречени.

 И  някоя стара песен
 те отвява много надалеч
 говорейки с ритъма на
 вибриращата ти сърцевина.

 Екзалтираш-тръпнещо,
 емоцията преражда се
 в наслада, споменът се
 оцветява и сгрява вродената нега.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me