uFeel.me
Прелюдия
Автор: Snowflower,  15 октомври 2011 г. в 12:06 ч.
прочити: 443

 

 

Листопадно тихо пристъпва нощта

сред гнездата на птици отлитнали

и напевно, в хор, започва с дъжда

цветовете да слива в очите ни...

  

Вятър в облаци скри всяка малка звезда -

да блести само ярка светкавица,

барабанно щом бурята  спре над света

с Боговете да вдигне наздравица...

  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me