uFeel.me
Прекрасно чувство
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  10 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 417
В мен гори прекрасно чувство
то ме кара да живея
сякаш съм родена да го чувствам
в това ли е цялата идея?!

В мен гори прекрасно чувство,
а не мога да го обясня
казват,че е чудо,
че било изкуство
така нарекли любовта.

В мен гори прекрасно чувство
да това е любовта
тя ме топли, тя ме сгрява,
тя владее днес света.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me