uFeel.me
Преход
Автор: jojuniar,  13 януари 2012 г. в 23:57 ч.
прочити: 332

         
Когато ангел паднел на земята
на човеците той за отплата
изтръгвал от себе си светлината
и поемал босоног през полята.

По пътя си срещал е хора
и всеки с различна несгода,
но никак не спрял за отмора
а бързал да иде в простора.
 
Не можел дори да приеме
за себе си късче да вземе
от силната божия любов
превърнал се в тих благослов...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me