uFeel.me
Прегръдка
Автор: ninaaa,  9 септември 2010 г. в 20:31 ч.
прочити: 592
Прегръщам те за лека нощ,
прегръщам те, за да спиш спокойно и в разкош.

Прегръщам те тъй нежно и красиво,
прегръщам те тъй жално, тъй мило.

Прегръщам те, когато вън вали,
прегръщам и целувам твойте коси.

Докосвам твойте очи с ръка,
и лека нощ желая ти сега.

Прегръдка ти дарявам от сърце,
прегръдка, както се дарява на дете.

Запомни с усмивка моята прегръдка
и в сърцето си пази моята целувка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me