uFeel.me
Предпролетно
Автор: mmarinov59,  15 март 2011 г. в 11:44 ч.
прочити: 220

Когато Слънчо те погали

и Вятърко те нежно милва,

приятелко, кажи разбра ли

днес колко си щастлива.

 

Денят е слънчев и прекрасен,

унесен някак аз притихвам,

отново на любовта подвластен,

премрежил поглед се усмихвам!

 

Зареял поглед в небесата,

пристъпвам някак аз унесен,

отново вярвам в чудесата,

живота по-хубав е от песен!

 

Пристъпва с плаха стъпка

дълго очакваната Пролет.

Усетих пак онази  тръпка

и отново са мечтите в полет!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me