uFeel.me
Предишният живот
Автор: KRASIVA,  6 април 2011 г. в 12:19 ч.
прочити: 210
Навярно в предният живот
била съм на красиво място,
било е пълно със любов
и всичко е било прекрасно.

Затова сега съм в този ад
изпълнен със човешка злоба
и мерзостта на този свят
на плещите си нося... но не мога.

Колко кръга адови ще мина,
колко пъти ще се преродя
за да стигна там от гдето ида
в оня хубав и прекрасен свят?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me