uFeel.me
Преди края
Автор: Innocence,  17 юни 2009 г. в 07:51 ч.
прочити: 385
Затварям си очите
и се вслушвам
на юни в романтичния акорд.
Обича ми се -
ей така,без думи...
Не с филмовата -
с ` земната любов
душата ми желае
да се сблъска,
в прегръдка нечия
да се препъне и стопи,
а после цялата от обич
да се пръсне,
преди смъртта,
свещта ми с хлад
да угаси...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me