uFeel.me
Преди изгрев
Автор: stefyvas,  20 юни 2012 г. в 06:54 ч.
прочити: 260

Между слънцето и луната,

 

се  настанява светлината.

 
       

И неусетно черното мастило,

със синева се е сменило.

 
       

С всяка минута се разрежда,

цялата земя сякаш поглежда.

       

Отваря своите морни очи,

 

преди  слънчевите лъчи.

 
       

От всякъде лъха прохлада,

измъкваме се сякаш от ада.

       

Синевата май и тя изчезна,

а хоризонта - огнена бездна.

       

Подава се огромното светило,

а цяла нощ къде ли се е крило!?

       

Вече е ясно мрака е победен,

настъпва новият светъл ден.

       

Този миг не бих го проспал,

той е като булчински  воал.

       

Без тъмни облаци по небето,

пълни ми се до горе сърцето.

     
 
     
 

Това утро отново ме озари,

и с вяра и любов  ме дари.

 
       

Опитайте и Вие. До късно не спете,

и от тази енергия се заредете!

20.06.2012 г    Н. Василев

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me