uFeel.me
Преди финала
Автор: argonyk,  8 декември 2011 г. в 11:51 ч.
прочити: 187
От миналото нищо не отричам.
За бъдещето сляпо не гадая.
Навярно бил съм някога обичан,
дали ще ме обикнат пак - не зная.

Не се побирам някак си в калъпа
на временни любови и копнежи.
Във друго време ми е хвърлен пъпа
и не плета от паяжини мрежи.

Не паля свещи и цветя не нося.
\"Обичам те\" в очите ми е скрито.
И отговор на всичките въпроси
там всеки ще намери без да пита.

Съдбата си не мога да пришпоря,
макар и близо до финала вече.
С Живота още малко ще поспоря,
а другото е, както казват - Вечност.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me